Live meeluisteren

Via deze pagina is KoepelkerkOnline te volgen.

KoepelkerkOnline
Wat een enthousiasme en “zin om te beginnen” heerst er in dit team! Sinds vorige week donderdag 18 juni is er een KoepelkerkOnline team aan de slag om wekelijks (in diverse samenstellingen) een online dienst te maken. In deze dienst komen de bekende liturgische onderdelen aan bod. Daarnaast is er in deze online dienst ook ruimte voor u en jou om te delen, vertellen en getuigen. Het is ons verlangen dat we ons daardoor, al is het gevoelsmatig nog altijd op afstand, nog meer verbonden zullen weten. KoepelkerkOnline is gericht op mensen die ‘thuis’ meekijken en meedoen. Dit in tegenstelling tot de live dienst in de Koepelkerk die gericht is op de aanwezigen daar. Vanzelfsprekend is de inhoud van beide diensten hetzelfde.   

Praktisch – datums op een rij

  • Tot en met 19 juli 2020 is er elke zondag een KoepelkerkOnline dienst om 10.00 uur;
  • Vanaf zondag 26 juli starten we, naast de KoepelkerkOnline dienst voor de mensen thuis, ook met live dienst in de Koepelkerk. Deze beide diensten vinden vanaf deze datum dus parallel plaats.
  • De komende periode wordt nader uitgewerkt hoe we het uitnodigen/aanmelden voor het bijwonen van de live dienst verder vormgegeven. We houden u en jou hier natuurlijk van op de hoogte!

Mocht u nog vragen hebben, stuur dan gerust een e-mail naar ko@koepelkerk.nl of bel 06 50456472 (Jaco van Maaren).

Namens het bestuursteam,

Cornelis Hamstra en Janine Hilvers