Facebook van de Koepelkerk

Hierbij een overzicht van de Facebook pagina’s van en voor de gereformeerde kerk in Arnhem.

Openbare Facebookpagina

https://www.facebook.com/koepelkerkarnhem

Deze pagina is openbaar toegankelijk. Wil je als gemeentelid iets delen wat niet perse voorbehouden is aan leden van de Koepelkerk? Plaats je bericht dan vooral op deze pagina zodat we lichtend licht in de stad kunnen zijn! Iedereen kan de informatie op deze pagina bekijken. Door je instellingen zo te wijzigen dat je meldingen van deze pagina automatisch ontvangt blijf je altijd op de hoogte van de berichten die gedeeld worden.

Besloten groep van de eigen gemeente

https://www.facebook.com/groups/Koepelkerk/

Deze groep is bedoeld voor gemeenteleden en andere mensen die nauw bij onze gemeente betrokken zijn. Groepsleden kunnen zelf hun eigen Facebook vrienden uitnodigen. Op deze groep kun je berichten posten waarmee je aandacht kunt vragen voor bepaalde situaties of activiteiten. Het bereik is echter beperkt; mensen moeten wel lid zijn van deze besloten groep. Wil je iets met de gemeente delen wat niet de hele wereld hoeft te weten? Deel je bericht dan vooral op deze Facebookgroep.

Besloten groep van de Kruiskerk

https://www.facebook.com/groups/160359424051382/

De groep is bedoeld voor leden van de Kruiskerk in Arnhem, en voor alle personen die zich bij de Kruiskerk betrokken voelen. Wees vrij om je aan te melden voor deze groep; elk lid van de groep kan jouw lidmaatschap goedkeuren. Verrassend om te zien dat de mensen van de Kruiskerk bij dezelfde activiteiten betrokken zijn en dezelfde nieuwsberichten delen. Samen opgaan in Gods Koninkrijk kan ook op deze wijze gestalte krijgen!

Contact

Vragen over de sociale mediakalaneln van de Koepelkerk? Mail naar communicatie@koepelkerk.nl